η Εταιρεία

Μία οικογένεια, τέσσερις δεκαετίες εξέλιξης, χιλιάδες ευχαριστημένοι καταναλωτές.

Το 1983 ιδρύεται η Elite Form, μια οικογενειακή επιχείρηση με δραστηριοποίηση στη παραγωγή και εμπορία γυναικείων εσωρούχων. Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η μακροχρόνια παρουσία της στην αγορά, την καθιστά στις συνειδήσεις καταναλωτών, παραγωγών και εμπόρων, μία επιτυχημένη εταιρεία στο τομέα της.

Παράγουμε σταθερά, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Καλύπτουμε κάθε γούστο και ηλικία, συμπλέοντας με το κύμα της μόδας, δημιουργώντας παράλληλα πάνω στις βάσεις του κλασικού και του διαχρονικού.

Με τα στοιχεία αυτά να μας χαρακτηρίζουν στην εγχώρια αγορά, έχουμε καταφέρει να δομήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων, προμηθεύοντας 400 καταστήματα και επώνυμα πολυκαταστήματα.

elite form ελληνική βιοτεχνία εταιρεία εσωρούχων
Ελληνική βιοτεχνία εσωρούχων

Ποιότητα Πρώτων Υλών

Τα προϊόντα της Elite Form, προσφέρουν άψογη εφαρμογή, αντοχή και απορροφητικότητα. Οι τιμές μας διατηρούνται προσιτές, παρά την αποκλειστική χρήση υψηλής ποιότητας Ελληνικών πρώτων υλών. Η δημιουργική μας αναζήτηση δε σταματάει ποτέ, καθώς και οι συνεχείς έρευνες επί των τάσεων της μόδας. Τα σχέδια, τα υλικά και τα χρώματα, διαρκώς ανανεώνονται, προκειμένου να παρέχονται στους αγοραστές τα καλύτερης ποιότητας, υφής και αισθητικής προϊόντα, τόσο για τη καθημερινότητα, όσο και για τις πιο ξεχωριστές στιγμές τους.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το εδώ και πολλά χρόνια σταθερό, άψογα καταρτισμένο και έμπειρο δυναμικό της επιχείρησής μας, καθώς και οι αξιόλογοι εξωτερικοί μας συνεργάτες, παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση, προκειμένου να αφουγκραστούν και να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.

Από τη μεριά μας, επιμένοντας Ελληνικά και ποιοτικά, συνεχίζουμε με πάθος την δραστηριοποίησή μας και με αφοσίωση τη προσπάθειά μας για βελτίωση της επιχείρησης και των παραγόμενων προϊόντων της.

2729 BRAZIL  Εσώρουχα Elite Form

Πλήρης σειρά

Σχεδιάζουμε μία πλήρη σειρά εσωρούχων.

169 ΣΛΙΠ  Εσώρουχα Elite Form

25+ Διαθέσιμα Χρώματα

Ελληνική βιοτεχνία εσωρούχων

Τυπώματα υψηλής ποιότητας

2728 BRAZIL  Εσώρουχα Elite Form

Δαντέλες απαλές

Μοντέρνα σχέδια

447

Κλασσικά σχέδια

Μικρά και μεγάλα μεγέθη

2833 ΣΛΙΠ  Εσώρουχα Elite Form

Σλιπ χωρίς λάστιχο

0506 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (3) ΤΕΜΑΧΙΩΝ BIKINI  Εσώρουχα Elite Form

Συσκευασίες

Ελληνική βιοτεχνία εσωρούχων

Σέξυ εσώρουχα

Αξεσουάρ

0610

Lingerie

Κομπινεζόν

0905

Σατέν

0905

Σατέν

0950 ΝΥΦΙΚΟ ΣΕΤ ΡΟΜΠΑ -ΝΥΧΤΙΚΟ  Εσώρουχα Elite Form

Σατέν Νυφική Συλλογή

Πελάτες

Μία σχέση εμπιστοσύνης

Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες που χρόνια μας στηρίζουν εμπράκτως με την εμπιστοσύνη και τη σταθερή προτίμησή τους, ενώ ταυτόχρονα καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό τους νέους συνεργάτες.

Χάρτης Συνεργατών

180+ Καταστήματα

Θα βρείτε τα προιόντα μας στα καταστήματα που βλέπετε στο χάρτη.

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία;

Θέλετε να αποκτήσετε στο κατάστημά σας τα προϊόντα μας; Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας Αίτηση για λογαριασμό B2B και θα αποκτήσετε πρόσβαση στον online κατάλογο.